PcSNeT

Regulament

In jos

Regulament

Mesaj  Triumf la data de Mar Dec 18, 2012 12:46 pm

Pentru buna desfasurare a familiei, am stabilit un regulament de ordine interioara pe care toti membrii, indiferent de rank, sunt obligati sa il respecte.

La war, va trebui sa fie absolut toata lumea prezenta. Daca mergeti la masa, sa faceti baie sau orice necesita mai mult de 5 minute, anuntati, e foarte simplu. In cazul in care, in timpul unui war organizat sunteti afk, in jail sau nu ati venit sa va ajutati colegii veti fi sanctionat - la prima abatere, rankdown; la a doua abatere - demis. Daca liderul lipseste, membrii rank 5 se vor ocupa de war si totodata de prezenta.

Este interzis sa mai umblati singuri cu masina/ NRG/ heli. De acum incolo va trebui sa umblati cel putin cate doi in masina. Cand intrati in joc, faceti in asa fel incat sa va intanliti cu unul sau mai multi membri pentru a evita sa mergeti singuri. Deci umblatul de unul singur este de acum incolo interzis, in caz contrar veti fi sanctionati - la prima abatere, factionwarn; la a doua abatare, rankdown; la a treia abatere demis.

Absentele – nu aveti voie sa lipsiti mai mult de trei zile fara cerere de inactivitate. Daca lipsiti fara cerere de inactivitate veti fi sanctionat - la prima abatere, rankdown; la a doua abatere - demis. De asemenea in cazul in care sunteti banat pe o perioada mai mare de trei zile veti fi sanctionat - la prima abatere, rankdown; la a doua abatere - demis. Prin urmare feriti-va de non-fp, bug abuse sau orice poate duce la ban pe o perioada mai mare de trei zile.

Nu aveti voie sa lipsiti la sedinte sau antrenamente fara sa va invoiti in topicul de discutii intre membrii Los Santos Vagos - la prima absenta fara invoire, factionwarn; la a doua, rankdown; a treia absenta aduce cu ea si demiterea din gang.

Alte reguli:

Ascultati de rank mai mare
Nu va atacati/ omorati intre voi
Nu omorati in safe-zone - tastati /help2, /safezone in-game
Nu vorbiti vulgar sau jignitor pe /f sau /fa
Nu atacati gang/ mafia aliata
Daca ati gresit unui membru din factiune sau alianta va cereti scuze
Nu cereti rankup
Nu va furati masinile/ heli unul altuia
Nu atacati membrii altor gang/mafii la noi in spawn
Cand folositi masinile din spawn mergeti la benzinarie si dati /fill
Fiti cat mai sociabili unii cu altii
Daca sunteti omorat in safe-zone de un inamic faceti poza si postati pe forum, nu va adresati liderului
Ajutati-va colegii cu materiale/ droguri/ arme cand au nevoie
Nu va reclamati intre voi
Nu divulgati nimanui ce se vorbeste in factiune
Cine face alianta sau ajuta alte gang-uri/ mafii rivale va fi automat demis


Regulamentul este destul de simplu si clar, astfel incat sa nu aduca probleme in respectarea lui niciunui membru al gangului. Nu se fac exceptii, regulamentul este acelasi pentru toti membrii.
avatar
Triumf
USERS
USERS

Mesaje : 228
Data de inscriere : 28/03/2012

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum